Ajax rekent nu toch echt op Magallán

Reacties

Lisandro Magallán moet de eerste winterversterking voor Ajax worden. De Amsterdammers zijn in het laatste stadium van de onderhandelingen met Boca Juniors.

Ajax rekent nu toch echt op Magallán

De verwachting is dat de 25-jarige Argentijnse verdediger op korte termijn kan worden gepresenteerd. Dat dacht Ajax al in een eerder stadium te kunnen doen. Vorig jaar in de winter hengelde de club nadrukkelijk naar Magallán, maar ketste de transfer af.

In de zomer leek het er alsnog van te komen. De centrale verdediger was al in Amsterdam om medisch te worden gekeurd. Dat verliep positief, alleen Boca Juniors liet hem toch niet gaan. Daarop schakelde Ajax door en wist het verrassend Daley Blind vast te leggen.

Magallán moet in navolging van David Neres (2017) en Nicolás Tagliafico (2018) de derde Zuid-Amerikaanse wintertransfer op rij worden. Door hem nu al te halen, wil de club hem de tijd gunnen om te wennen aan Nederland en Ajax. Na dit seizoen wordt sowieso een vertrek verwacht van Matthijs de Ligt. Magallán speelde onlangs nog met zijn club de veelbesproken finale van de Copa Libertadores.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.