Ajax moet geschorste Tagliafico missen tegen RKC

Reacties

Nicolás Tagliafico is er zondag niet bij als Ajax het in de Johan Cruijff Arena opneemt tegen RKC Waalwijk. De Argentijnse verdediger is voor één duel geschorst naar aanleiding van de rode kaart die hij afgelopen zondag kreeg in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

Ajax moet geschorste Tagliafico missen tegen RKC
© Pro Shots

Tagliafico was zondag verbaasd over de rode kaart die hij na minder dan een half uur kreeg tegen Sparta. Spits Lennart Thy verlengde een verre uittrap van keeper Benjamin van Leer en stuurde zo Mohamed Rayhi weg. Tagliafico greep in, maar zijn tackle mislukte en hij kreeg de bal op zijn hand. Scheidsrechter Jochem Kamphuis twijfelde niet en trok direct een rode kaart voor de Argentijnse linksback.

Trainer Erik ten Hag nam zijn verdediger na afloop van de wedstrijd niets kwalijk. 'Hier kan hij niets aan doen. Nico is een absolute sterkhouder voor deze ploeg, een clevere speler met agressiviteit als zijn handelsmerk.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Tagliafico
Meer over Tagliafico
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.