Ajax mist Berghuis én Bergwijn, basisplaats voor Conceição

Reacties

Ajax moet het zondag in de uitwedstrijd tegen NEC zien te redden zonder Steven Berghuis en Steven Bergwijn. De twee Oranje-internationals ontbreken in de Amsterdamse wedstrijdselectie.

Ajax mist Berghuis én Bergwijn, basisplaats voor Conceição
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
1 - 1
Ajax
Ajax

Achter de naam van Berghuis stond deze week al een groot vraagteken. De aanvaller annex middenvelder was ziek en heeft daardoor niet kunnen trainen. Berghuis blijkt nu niet op tijd hersteld voor het treffen met NEC. Waarom Bergwijn ontbreekt, is vooralsnog onduidelijk.

Kenneth Taylor was evenals Berghuis een twijfelgeval, maar hij speelt wel. Taylor vormt een middenveld met Edson Álvarez en Davy Klaassen. Achterin is het verrassend dat Owen Wijndal op de bank begint. Alfred Schreuder zet Jorge Sánchez, Jurriën Timber, Calvin Bassey en Devyne Rensch in zijn defensie neer. Voorin heeft Francisco Conceição een basisplaats als rechtsbuiten; Mohamed Kudus is ook ziek.

Remko Pasveer staat tegen NEC op doel. Ajax trok deze week de Argentijn Geronimo Rulli aan, maar hij zit nog niet bij de groep. NEC-Ajax begint om 14.30 uur.

Opstelling Ajax: Pasveer; Sánchez, Timber, Bassey, Rensch; Taylor, Álvarez, Klaassen; Conceição, Brobbey, Tadic.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.