Ajax mikt op terugkeer Fitz-Jim, maar Excelsior verzet zich

Reacties

Ajax mikt op een winterse terugkeer van Kian Fitz-Jim. De Amsterdammers hebben de middenvelder gestald bij Excelsior, maar zouden de verhuurperiode willen beëindigen. De Kralingers willen Fitz-Jim echter niet laten gaan.

Ajax mikt op terugkeer Fitz-Jim, maar Excelsior verzet zich
© Pro Shots

Mocht Ajax in januari enkele uitgaande transfers doen, dan zou het terughalen van huurlingen een van de opties kunnen zijn om dat op te vangen. In die hoedanigheid is de naam van Fitz-Jim gevallen. Ajax heeft zich gemeld bij Excelsior met het verzoek om de verhuurperiode te beëindigen, maar die club verzet zich vooralsnog hevig. De Rotterdammers willen Fitz-Jim niet laten gaan en hebben Ajax dat ook laten weten. Er staan geen ontbindende voorwaarden in het huurcontract, dus zullen de clubs met elkaar in gesprek moeten.

Dat Ajax de situatie van huurlingen is gaan bekijken, kan niet los worden gezien van de financiële situatie van de Amsterdammers. Financieel is er weinig mogelijk en daarom zal niet voor iedere vertrekker een vervanger gehaald kunnen worden.

Nummer zes
Ajax is nog altijd intensief bezig met het aantrekken van een ervaren controlerende middenvelder. De club heeft daar meerdere opties voor in beeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.