Ajax krijgt tegen Bodø te maken met Getafe-scheidsrechter

Reacties

Tasos Sidiropoulos is aangesteld als scheidsrechter voor de returnwedstrijd tussen Bodø/Glimt en Ajax. Of de Amsterdammers daar heel blij mee zijn, valt te betwisten. De Griek floot Ajax één keer eerder in een van de meest frustrerende wedstrijden in de historie van de Amsterdamse club.

Ajax krijgt tegen Bodø te maken met Getafe-scheidsrechter
© Pro Shots
FK Bodø/Glimt
FK Bodø/Glimt
nv
1 - 2
Ajax
Ajax

Sidiropoulos floot op 27 februari 2020 de returnwedstrijd tussen Ajax en Getafe in de zestiende finale van de Europa League. De heenwedstrijd in Spanje had al het bloed onder de nagels van Amsterdamse fans gehaald, in de Johan Cruijff Arena lag het spel wederom om de haverklap stil. Ajax won uiteindelijk met 2-1, maar dat was niet voldoende om de eerdere 0-2 nederlaag weg te poetsen.

Toenmalig Ajax-coach Erik ten Hag was niet blij met het optreden van Sidiropoulos. 'Heel vervelend. Ze deden alles om ons het voetballen onmogelijk te maken. Dan wordt het heel lastig. Het enige wat je dan mag verwachten, is dat de arbitrage optreedt. En als ze dat niet doen, dan krijg je dit.'

Ajax ontsnapte vorige week aan een nederlaag tegen Bodø/Glimt, pas in de extra tijd werd een 0-2 achterstand goedgemaakt: 2-2.

Feyenoord
De Spaanse scheidsrechter Jesús Gil Manzano is aangesteld als scheidsrechter voor de wedstrijd tussen Feyenoord en AS Roma in de tussenronde van de Europa League. Het wordt de derde keer dat Manzano de fluit hanteert bij een duel van de Rotterdammers, aan de vorige twee duels hield Feyenoord goede herinneringen over. In 2016 floot Manzano toen Feyenoord op knappe wijze met 1-0 won van Manchester United, vorig jaar floot hij Feyenoord - Shakhtar Donetsk (7-1).

AS Roma
AS Roma
ns
1 - 1
Feyenoord
Feyenoord
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.