Ajax hengelt Reiziger binnen voor beloften

Reacties

Michael Reiziger wordt de nieuwe trainer van Jong Ajax. De 44-jarige oefenmeester komt over van Sparta Rotterdam, waar hij assistent was van Alex Pastoor. Momenteel zijn beide partijen in gesprek over de laatste details, waarna de voormalige rechtsback voor twee jaar zal tekenen.

Ajax hengelt Reiziger binnen voor beloften

De stoelendans in de hoofdstad is daarmee bijna voltooid. Na het vertrek van Peter Bosz en Hendrie Krüzen naar Borussia Dortmund begon de clubleiding aan een nieuwe invulling van verschillende posities. Marcel Keizer schoof door naar de hoofdmacht, waarbij Hennie Spijkerman alsnog aanbleef als assistent-trainer van de eerste selectie.

Aron Winter schoof door van Ajax A1 naar de hoofdmacht, terwijl ook Dennis Bergkamp dagelijks als assistent actief zal blijven bij de hoofdmacht. John Heitinga, assistent van Keizer bij Jong Ajax, is komend seizoen de trainer van Ajax A1, en zal daar assistentie krijgen van Frank Peereboom. De enige vacante positie is nog die van assistent-trainer van Jong Ajax. Deze positie zal spoedig worden ingevuld.

Lees hier een uitgebreid interview met Michael Reiziger van enkele maanden geleden over zijn trainerscarrière.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.