Ajax heeft zijn targetman binnen: boomlange Lucca gepresenteerd

Reacties

Ajax heeft Lorenzo Lucca binnen. De Amsterdammers maken op de officiële website van de club bekend dat de boomlange spits voor een jaar wordt gehuurd van Pisa, met een optie tot koop.

Ajax heeft zijn targetman binnen: boomlange Lucca gepresenteerd
© Pro Shots

De komst van Lucca hing al even in de lucht en is donderdagavond officieel gemaakt. De 21-jarige Italiaan is de targetman die Alfred Schreuder zo graag aan zijn selectie wilde toevoegen. Na Steven Bergwijn, Francisco Conceição en Brian Brobbey is hij de vierde nieuwe aanvaller die Ajax deze zomer aantrekt.

Lucca is ruim twee meter lang en daarmee de langste speler in de Eredivisie. In het afgelopen seizoen maakte hij in de Serie B voor Pisa zes doelpunten uit dertig competitiewedstrijden. Lucca, een Italiaans jeugdinternational, speelde eerder in zijn loopbaan voor Palermo.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ajax maakt niet bekend wat het moet betalen als het besluit om gebruik te maken van de optie tot koop. Naar verluidt gaat het om een bedrag van elf a twaalf miljoen euro.

Leer de kersverse Ajax-aanwinst via VI PRO beter kennen:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.