Ajax en PSV vangen voorlopig bot bij Fortuna-belofte Schuurs

Reacties

Perr Schuurs blijft voorlopig Fortuna Sittard trouw. De zeventienjarige aanvoerder van de Limburgse Jupiler League-club staat volop in de belangstelling van topclubs uit binnen- en buitenland, maar heeft besloten nu geen transfer te maken.

Ajax en PSV vangen voorlopig bot bij Fortuna-belofte Schuurs

Schuurs en zijn management spraken de afgelopen weken met Ajax en PSV. De Eindhovenaren volgen de centrumverdediger al langere tijd en hadden hem graag per direct aan de selectie van Jong PSV toegevoegd. Ook Ajax zag een dergelijke constructie wel zitten. De speler zelf heeft de laatste weken al meerdere malen geroepen dat hij het liefst dit seizoen bij Fortuna Sittard wil blijven om daarna een keuze te maken.

Naast PSV en Ajax hebben ook Liverpool (waar hij eind vorig seizoen al eens op stage was), Borussia Dortmund en Bayern München hun interesse in Schuurs al laten blijken. Dat hij nu Fortuna Sittard niet verlaat, betekent niet automatisch dat hij het seizoen in Limburg afmaakt. Een overstap in de volgende transferperiode in de winter behoort uiteraard tot de mogelijkheden.

De kans dat Schuurs na het einde van deze transferperiode al een keuze maakt over zijn toekomst is ook aanwezig. Zekerheid over zijn toekomst kan de jonge verdediger de rust geven die wenselijk voor hem is. Trainer Sunday Oliseh van Fortuna Sittard benoemde de jongeling dit seizoen tot aanvoerder. Schuurs is deze week op pad met Oranje Onder-19.

Lees deze week in de nieuwe VI en op VI PRO meer over dit grote talent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.