Ajax denkt opnieuw aan Haps

Reacties

Ajax hoopt deze zomer een nieuwe linksback aan de selectie toe te voegen. De Amsterdammers zien voor die plek AZ-verdediger Ridgeciano Haps (24) als enige optie vanuit Nederland, waardoor het vizier ook internationaal is gericht.

Ajax denkt opnieuw aan Haps

Haps wordt al langere tijd nadrukkelijk gevolgd door Ajax. De vleugelverdediger kende vorig seizoen vooral voor de winterstop een stormachtige ontwikkeling. De Amsterdammers beschouwen hem als een interessante speler, maar aangezien hij nog een verbintenis heeft tot medio 2019, zonder clausules, zal AZ de hoofdprijs vragen.

Reden voor Ajax om ook intensief in het buitenland te zoeken. Overigens heeft de club met Daley Sinkgraven, Nick Viergever en Jairo Riedewald drie spelers die als linksback kunnen spelen, terwijl ook Mitchell Dijks weer is teruggekeerd van een verhuurperiode bij Norwich City. De kans is echter groot dat Dijks deze zomer vertrekt bij Ajax.

Behalve een linksback richt Ajax ook het vizier op een nieuwe tweede doelman achter André Onana, een rechtsback, aangezien Kenny Tete en Joël Veltman mogelijk vertrekken, en een buitenspeler. De Amsterdammers beginnen komende donderdag de voorbereiding op het nieuwe seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.