Ajax bevestigt vertrek miljoenenmiskoop Marin naar Italië

Reacties

Ajax heeft na een teleurstellend seizoen alweer afscheid genomen van Razvan Marin. De middenvelder vervolgt zijn loopbaan bij Cagliari, dat Marin voor een jaar huurt met een verplichte optie tot koop.

Ajax bevestigt vertrek miljoenenmiskoop Marin naar Italië
© Pro Shots

Vorige week werd al bekend dat Cagliari serieus in de markt was voor Marin (24), die vorig jaar door Ajax voor 12,5 miljoen euro werd gekocht van Standard Luik. De Amsterdammers verkopen de Roemeens international voor naar verluidt tien miljoen euro aan Cagliari en lijden daardoor slechts een klein verlies. Ajax zal dus nog wel een jaar op dat geld moeten wachten, want Cagliari zal Marin eerst een seizoen huren.

Marin arriveerde maandagmiddag inmiddels in Rome, waar hij medisch gekeurd zal worden door Cagliari. 'Ik ben heel blij dat ik hier ben', zei de middenvelder in een korte reactie. 'Cagliari was mijn eerste keuze.'

Marin speelde in het afgelopen seizoen zeventien wedstrijden voor Ajax, vooral als invaller. Zijn contract in Amsterdam liep nog tot de zomer van 2024 door. Cagliari eindigde in het vorige voetbaljaar als veertiende in de Serie A.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.