Ajax bevestigt aanstelling Keizer: 'Dit is een hele mooie kans'

Reacties

Ajax heeft de aanstelling van Marcel Keizer als nieuwe coach bevestigd. Via de officiële kanalen laat de trainer, die doorschuift vanuit Jong Ajax, weten enorm vereerd te zijn met zijn nieuwe baan.

Ajax bevestigt aanstelling Keizer: 'Dit is een hele mooie kans'

De 48-jarige Keizer tekent zoals verwacht een contract voor twee seizoenen. Wanneer de samenwerking bevalt, heeft Ajax de optie om nog een jaar langer door te gaan met de coach. Keizer was sinds afgelopen seizoen werkzaam in Amsterdam als trainer van de beloften.

'De gesprekken die we hebben gehad waren inderdaad positief en ik voel dan ook vertrouwen vanuit de organisatie. Ik had mij ingesteld om met Jong Ajax komend seizoen weer een goed resultaat neer te zetten in de Jupiler League, maar in het voetbal kan het plots anders lopen. Dit is uiteraard een hele mooie kans die ik met beide handen beetpak', aldus Keizer.

De officiële presentatie van Keizer volgt later: 'Momenteel heb ik nog vakantie maar ik zet binnenkort vol trots mijn handtekening onder het nieuwe contract. Ik kan niet wachten om weer op het veld te staan, we moeten er gezien het Europese programma al vroeg klaar voor zijn. Het doel is om de lijn en speelwijze van het afgelopen jaar door te trekken, er een prachtig seizoen van te maken waarbij we uiteraard voor de prijzen gaan.'

Keizer doorliep als voetballer de jeugdopleiding van Ajax en kwam uiteindelijk tot vier wedstrijden in het eerste elftal. Als trainer was hij, behalve bij Jong Ajax, werkzaam voor Telstar, FC Emmen en SC Cambuur.

Een duik in het verleden van kersvers Ajax-coach Marcel Keizer.
Ajax-watcher Freek Jansen gaf eerder al zijn mening over de aanstelling van Marcel Keizer.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.