Ajax beloont stormachtige ontwikkeling Dest met nieuw contract

Reacties

Ajax heeft Sergiño Dest langer aan zich gebonden. De rechtsback heeft een verbeterd contract getekend bij de Amsterdamse club tot medio 2022 met een optie voor nog een seizoen. De oude verbintenis van Dest liep door tot medio 2021.

Ajax beloont stormachtige ontwikkeling Dest met nieuw contract

Dest maakte dit seizoen pas zijn debuut in de hoofdmacht van Ajax, toen nog als linksback in de strijd om de Johan Cruijff Schaal tegen PSV (2-0 winst). Later verhuisde Dest naar de rechterkant, zijn natuurlijke positie, en kreeg Joël Veltman een plaats in het centrum van trainer Erik ten Hag. Dest zat tot nu toe in slechts twee wedstrijden van Ajax negentig minuten op de bank.

De achttienjarige Dest was de afgelopen weken ook onderwerp van gesprek rond de interlandperiode. De rechtsback heeft de Amerikaanse nationaliteit en is jeugdinternational van dat land, maar zou ook voor Nederland uit kunnen komen. In de afgelopen interlandperiode maakte Dest zijn debuut voor de VS. Omdat het hier ging om een oefeninterland ligt de keuze tussen Nederland en de VS nog altijd open.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Ten Hag heeft last van interlandperiode: Ajax staat voor belangrijke fase
Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.