AGOVV heeft selectie rond met Kalezic

Met het aantrekken van Darije Kalezic heeft AGOVV Apeldoorn de selectie rond. De 33-jarige Bosniër tekende een contract dat hem tot de zomer van 2005 aan de nieuwe eerstedivisionist bindt.

AGOVV heeft selectie rond met Kalezic

Kalezic keert terug in Nederland, na afgelopen seizoen in zijn geboorteland te hebben gespeeld voor Velez Mostar. De verdediger belandde vorige zomer bij de club die hij in 1994 verliet, omdat hij in Nederland geen werkgever meer had kunnen vinden. Zijn contract bij RKC Waalwijk was afgelopen en werd niet verlengd. Bij de Brabantse club speelde hij zeven seizoenen, tevens droeg hij een jaar het shirt van FC Den Bosch.

Met de allround verdediger (want op alle posities inzetbaar) denkt AGOVV de selectie voor komend seizoen rond te hebben. De Apeldoornse club maakte bekend dat naast Kalezic nog vier nieuwe spelers deel uitmaken van de twintigkoppige spelersgroep: verdedigers Jos Dietrich (AGOVV) en Ahmet Kilic (Vitesse), middenvelder Roy Versluis (RBC Roosendaal) en aanvaller Quincy Allee (FC Twente). Kalezic goede versterking voor AGOVV?Reageer op het VI.nl Forum

Bekijk hier al onze video's