Agent transferweigeraar Ben Arfa woest op PSG na verbanning

Reacties

Jean-Jacques Bertrand, zaakwaarnemer van Hatem Ben Arfa, wil de situatie rond zijn cliënt aanvechten bij de Ligue de Football Professionnel (LFP). De aanvaller is naar het tweede elftal gezet door zijn club Paris Saint-Germain, maar daar wil Ben Arfa's agent een stokje voor steken.

Agent transferweigeraar Ben Arfa woest op PSG na verbanning

Na de komst van Neymar en Kylian Mbappé naar Parijs bevindt Ben Arfa zich in een uitzichtloze situatie bij PSG, maar hij weigerde gedurende de zomerse transferperiode te vertrekken. Hierom heeft PSG de Franse international naar de reserves teruggezet, maar Bertrand denkt niet dat het toegestaan is.

In gesprek met het Franse persbureau AFP vertelt Bertrand dat Ben Arfa niet op zijn normale niveau traint, wat wel verplicht is als je professioneel contractspeler bent bij een Franse club. 'Juridisch gezien, denk ik dat de club de rechten van de LFP schendt.' Nu komt Ben Arfa uit op het vierde niveau van Frankrijk. 'Hij is de Neymar van die competitie', zegt Bertrand.

'Ik heb de club een e-mail gestuurd en hen gezegd dat we de huidige situatie niet accepteren. Het ligt aan de reactie van Paris Saint-Germain of we verdere actie ondernemen.' PSG en Ben Arfa hebben al sinds zijn overgang van OGC Nice naar de Franse hoofdstad vorig jaar een haat-liefdeverhouding.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.