Advocaat voert drie wijzigingen door voor kraker tegen PSV

Reacties

Eric Botteghin, Ridgeciano Haps en Bryan Linssen hebben een basisplaats bij Feyenoord, dat om 14.30 uur de topper tegen PSV speelt.

Advocaat voert drie wijzigingen door voor kraker tegen PSV
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
PSV
PSV

Na een jaar ongeslagen te zijn geweest in de Eredivisie verloor Feyenoord zijn laatste drie competitieduels. Met name de 3-0 nederlaag op bezoek bij SC Heerenveen kwam hard aan en dus was er deze week een gesprek tussen technisch directeur Frank Arnesen, trainer Dick Advocaat en aanvoerder Steven Berghuis. Laatstgenoemde sprak daarin namens de spelersgroep zijn steun aan Advocaat uit.

'Ik heb aangegeven dat de spelersgroep honderd procent achter de trainer staat. Er is geen twijfel mogelijk', vertelde Berghuis, die vorig seizoen in de thuiswedstrijd tegen PSV een hoofdrol opeiste met een hattrick. Feyenoord heeft sowieso een positieve balans in thuisduels met de Eindhovenaren in de Eredivisie. Van de laatste tien confrontaties in De Kuip won Feyenoord er acht.

Ten opzichte van de wedstrijd in Friesland voert Advocaat drie wijzigingen door. Botteghin is de vervanger van Uros Spajic, Ridgeciano Haps begint - net als in de eerdere topwedstrijden van de Rotterdammers - als linksbuiten in plaats van Luis Sinisterra en Bryan Linssen krijgt in de spits de voorkeur boven Nicolai Jørgensen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Analyse: 'Alles wat afwijkt bij Feyenoord is direct een probleem'
'Probleem van Feyenoord is technisch beleid, niet het stadion of de trainer'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.