Advocaat in beeld bij FC Utrecht

Reacties

Dick Advocaat is bij FC Utrecht in beeld om de ontslagen Jean-Paul de Jong op te volgen. De zeventigjarige trainer zou als ervaren trainer het seizoen in de Domstad af moeten maken.

Advocaat in beeld bij FC Utrecht

Na het ontslag van De Jong heeft FC Utrecht een shortlist van beschikbare trainers gemaakt. De Domclub werkt nu met twee scenario's. Er wordt gekeken naar een trainer die voor de langere termijn vastgelegd kan worden én naar een meer senior trainer die het seizoen af kan maken. Deze moet het ambitieuze FC Utrecht naar de play-offs zien te leiden.

Aangezien veel trainers van het kaliber FC Utrecht op dit moment bezet zijn, is het logisch dat de club bij een meer ervaren trainer uitkomt. Eentje die op de winkel past. In de tussentijd kan de club op zoek naar een geschikte trainer voor het seizoen 2019/20.

Dat de voormalig bondscoach een topkandidaat is, is echter wel opvallend. De trainer die afgelopen seizoen degradeerde met Sparta Rotterdam liet eerder doorschemeren klaar te zijn met het clubvoetbal. Toch lijkt de Hagenaar wel oren te hebben naar een nieuwe klus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.