ADO wil verder met Beugelsdijk en Meijers en hoopt op Kishna

Reacties

ADO Den Haag is met Aaron Meijers en Tom Beugelsdijk in gesprek over de verlenging van hun aflopende contract. Ook zet manager voetbalzaken Jeffrey van As de deur naar een langer verblijf open voor de van Lazio gehuurde Ricardo Kishna.

ADO wil verder met Beugelsdijk en Meijers en hoopt op Kishna

Conform het CAO heeft ADO deze week, en dus vóór 1 april, alle spelers met een aflopend contract formeel laten weten dat hun arbeidsovereenkomst is opgezegd. De Eredivisionist laat er op de eigen website echter geen twijfel over bestaan; er is voor hen nog wel degelijk toekomst in de Hofstad. Van As laat weten dat hij met alle spelers al langere tijd in gesprek is.

Zo wil de club aanvoerder Meijers (30) en boegbeeld Beugelsdijk (27) langer aan zich binden. 'Met beide heren lopen de gesprekken op dit moment', zegt Van As. 'Ik heb het gevoel dat zij openstaan voor een langer verblijf in Den Haag. Met Aaron heb ik het zelfs al voorzichtig gehad over de periode na zijn loopbaan. Dat geeft aan dat het gevoel goed is.'

Ook van reservedoelman Tim Coremans (26), routinier Édouard Duplan (34) en rechtsback Trevor David (21) staat het nog niet vast dat zij na dit seizoen transfervrij de deur uitlopen. In het geval van Coremans, over wie de club tevreden is, wil Van As afwachten of hoe de situatie onder de lat zich ontwikkelt. De gesprekken met Duplan en David zijn uitgesteld tot het einde van het seizoen.

En dan is er nog Kishna. De van Lazio gehuurde ex-Ajacied kwam nauwelijks in actie door een kruisbandblessure. Van As vindt spreken over een langere samenwerking voorbarig. 'Een fitte Ricardo is natuurlijk altijd welkom bij ons. Maar hij zit nog midden in zijn herstel. Aan het eind van het seizoen weten we meer over zijn fitheid. Voor een langer verblijf zijn meerdere partijen nodig. Lazio, maar natuurlijk ook Ricardo zelf.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.