ADO sluit 'ongeëvenaarde' deal en speelt straks in Cars Jeans Stadion

Reacties

ADO Den Haag heeft een nieuwe hoofdsponsor gestrikt. Cars Jeans prijkt de komende drie seizoenen op het shirt van de residentieclub. Ook verandert de stadionnaam van ADO Den Haag in het Cars Jeans Stadion. Momenteel is Kyocera nog de hoofdsponsor van ADO Den Haag, maar het contract tussen bedrijf en club loopt aan het einde van dit seizoen af.

ADO sluit 'ongeëvenaarde' deal en speelt straks in Cars Jeans Stadion

Kyocera was sinds de zomer van 2010 de naamgever van de thuisbasis van ADO Den Haag. Eind vorig jaar meldde de Eredivisionist dat het bedrijf de samenwerking beëindigde vanwege alle onrust rondom de Chinese eigenaar Hui Wang, maar via een statement liet Kyocera weten dat daar geen sprake van was. Met de komst van Cars Jeans als nieuwe hoofdsponsor lijkt het hoofdstuk Kyocera afgesloten te zijn.

Algemeen directeur Mattijs Manders laat op de clubwebsite weten dat hij blij is met de overeenkomst. 'Dankzij Cars Jeans kan ADO Den Haag de komende drie jaar weer belangrijke stappen zetten richting een sportief en financieel gezonde toekomst.' Directeur Manders hint op een zeer goede deal voor ADO Den Haag. 'Met Cars Jeans als nieuwe sponsor gaat ADO Den Haag een nieuwe fase in met een samenwerking die voor ons ongeëvenaard is, en dan ook nog voor een langere periode. Hier mogen wij in alle opzichten zeer trots op zijn. Uit de deal spreekt erg veel vertrouwen.'

ADO Den Haag sloot een roerig seizoen, dat in het teken stond van rechtszaken tegen eigenaar Wang, af als nummer elf van de Eredivisie.

Lees hier een uitgebreid achtergrondstuk over de situatie rondom eigenaar Wang.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.