ADO neemt in ruildeal opnieuw afscheid van boegbeeld

Reacties

ADO Den Haag en Sparta Rotterdam hebben een akkoord bereikt over het ruilen van Aaron Meijers en Lassana Faye. Het gaat om huurdeals.

ADO neemt in ruildeal opnieuw afscheid van boegbeeld
© Pro Shots

De 32-jarige Meijers speelt al sinds medio 2012 in Den Haag en was in die jaren een vaste waarde. De routinier kwam tot 250 optredens en heeft nog een contract tot medio 2022. Het salaris van Meijers speelt mogelijk een grote rol bij de keuze van ADO om hem te verhuren. Voor de club betekent het een besparing op de salariskosten. Wel raakt ADO opnieuw een boegbeeld kwijt. Tom Beugelsdijk vertrok eerder deze transferperiode naar Sparta en Lex Immers ging naar NAC Breda.

Bij Sparta was Lassana Faye geen basisspeler. De 22-jarige verdediger moest de begin dit jaar van Fortuna Sittard overgekomen Mica Pinto voor zich dulden. Faye moet nu wel helpen de problemen linksachterin in Den Haag op te lossen. Bij de 2-0 nederlaag tegen Heracles Almelo zakte Boy Kemper als linksback door het ijs. Het ongelukkige optreden van de ex-Ajacied eindigde na ruim zeventig minuten door een rode kaart.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Meer Sparta Rotterdam
Meer over Sparta Rotterdam
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.