ADO-lichtpuntje Severina is op weg naar het buitenland

Reacties

Xander Severina vervolgt zijn loopbaan bij Partizan Belgrado. De Servische topclub maakt via de officiële kanalen bekend dat de vleugelaanvaller inmiddels is gearriveerd.

ADO-lichtpuntje Severina is op weg naar het buitenland
© Pro Shots

Severina (22) was transfervrij sinds zijn vertrek bij ADO Den Haag, waar hij de afgelopen drie jaar voor speelde. In het vorige seizoen was hij een van de lichtpuntjes bij de worstelende ploeg van eerst Dirk Kuijt en vervolgens Dick Advocaat. Severina was in 35 competitiewedstrijden goed voor zes doelpunten en zeven assists.

Het was al duidelijk dat Severina geen nieuw contract ging tekenen bij ADO en nu is ook duidelijk waar de vleugelaanvaller zijn loopbaan gaat vervolgen. Bij Partizan Belgrado wordt hij een concurrent van Queensy Menig, die twee jaar geleden van FC Twente naar de Servische club verkaste.

Op Instagram heeft Severina gedag gezegd. 'Voor nu moet ik afscheid nemen van jullie', schrijft hij aan de ADO-fans. 'Ik wil iedereen die ADO een warm hart toe draagt bedanken voor de drie fijne maar ook leerzame jaren die ik bij de club heb beleefd. Ondanks dat het niet de makkelijkste jaren waren voor de club heb ik me altijd thuis gevoeld. Ik wil graag al mijn teamgenoten, stafleden en directie bedanken voor het vertrouwen van afgelopen jaren Nogmaals BEDANKT!!!'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.