ADO gunt Kanon transfer na zes seizoenen trouwe dienst

Reacties

Na zes jaar komt er een einde aan het verblijf van Wilfried Kanon bij ADO Den Haag. De 26-jarige verdediger vervolgt zijn loopbaan in Egypte, waar hij een meerjarig contract heeft getekend bij Pyramids FC.

ADO gunt Kanon transfer na zes seizoenen trouwe dienst

Kanon speelde al sinds 2013 voor ADO en was daarmee een van de langst dienende leden van de selectie, achter clubman Robert Zwinkels (2005) en Aaron Meijers (2012). Vorig jaar was er ook al buitenlandse interesse voor de international van Ivoorkust, maar toen bleef een transfer uit. Nu is het er alsnog van gekomen voor Kanon, die sinds hij overkwam van de Roemeense club Corona Brasov liefst 130 officiële duels speelde voor de club uit Den Haag.

'Wilfried is met zijn power en uitstraling de afgelopen jaren van grote waarde geweest voor onze club', zegt manager voetbalzaken Jeffrey van As. 'Het is mooi dat wij zo lang hebben kunnen beschikken over een volwaardig international van Ivoorkust. Gelukkig hebben we met Shaquille Pinas al wel een uitstekende vervanger voor Wilfried klaarstaan. Shaquille stond dit seizoen tot dusver elke wedstrijd in de basis en heeft laten zien dat hij er klaar voor is.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.