ADO gaat met Groenendijk de toekomst in

Reacties

Fons Groenendijk blijft de trainer van ADO Den Haag. De coach heeft na de succesvolle strijd tegen degradatie een contract voor twee jaar getekend in de Hofstad.

ADO gaat met Groenendijk de toekomst in

De 53-jarige trainer begon begin februari aan zijn klus in Den Haag. In de dertien wedstrijden onder Groenendijk pakte ADO vervolgens 21 punten, waardoor de club op de elfde plaats eindigde in de Eredivisie.

De opvolger van Zeljko Petrovic betitelde ADO eerder al als zijn 'jeugdliefde'. Nu laat Groenendijk op de clubsite in een reactie weten hij het succes van de tweede seizoenshelft graag een vervolg wil geven: 'Het is een fantastische club met veel potentie. De komende twee seizoenen willen we de basis, die in de afgelopen maanden in gelegd, verder uitbouwen. Ik ben trots dat ik nog twee jaar trainer mag blijven van deze mooie club.'

ADO bouwt momenteel verder aan de technische staf rond Groenendijk. De club spreekt de intentie uit de contracten van assistent-trainers Ekrem Kahya, Dirk Heesen en fysiektrainer John Nieuwenburg te willen verlengen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.