ADO en Bulykin krijgen goed nieuws over blessure

De blessure van ADO Den Haag-spits Dimitry Bulykin valt mee. De aanvaller viel tijdens het verloren duel met FC Twente (3-2) uit met een hamstringkwetsuur. Gevreesd werd voor een ernstige blessure en een lange periode van afwezigheid.

ADO en Bulykin krijgen goed nieuws over blessure

ADO Den Haag meldt maandag dat de hamstring verrekt is en dat er geen sprake is van een scheur in de spier. De positieve diagnose werd gesteld na het maken van een MRI-scan in het ziekenhuis. Trainer John van den Brom hoopt over twee weken weer een beroep te kunnen doen op zijn topscorer.

Opvallend was wel dat Bulykin in de seconden na het oplopen van zijn blessure met zijn laatste krachten scoorde in Enschede. Met zijn achtste treffer in acht wedstrijden bewees de Anderlecht-huurling andermaal zijn waarde voor ADO Den Haag.

Aanvankelijk was ook Bulykin zelf pessimistisch. 'Zeg maar zo'n twee meter voordat ik de bal kreeg schoot er een pijnscheut in mijn hamstring', zei Bulykin tegen Haaglandenvoetbal.nl. 'Ik kreeg een ongelofelijke pijn, maar tegelijkertijd kwam ook de bal eraan. Ik wou wel de bal eerst nog raken ondanks de pijn, gelukkig was het een treffer. Mijn hamstring voelt momenteel slecht aan. Ik moet eerlijk zeggen dat ik er geen goed gevoel over heb.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen