ADO neemt een van de vraagtekens weg: duidelijkheid over trainer

Reacties

Ruud Brood blijft actief als hoofdtrainer van ADO Den Haag, dat nog steeds verwikkeld is in een overnamesoap. De 58-jarige oud-prof stapte vorig seizoen tussentijds in en kon niet voorkomen dat de residentieclub degradeerde naar de Keuken Kampioen Divisie.

ADO neemt een van de vraagtekens weg: duidelijkheid over trainer
© Pro Shots

'ADO Den Haag en Brood hadden de afspraak om na het seizoen met elkaar om tafel te gaan om de onderlinge samenwerking te evalueren. Tijdens dit gesprek is gebleken dat er voldoende perspectief aanwezig is om verder met elkaar door te gaan', zo bericht de club uit de Hofstad op de clubsite.

De technische staf ondergaat desondanks wel mutaties. Adrie Bogers, tijdens de voorbije jaargang Broods rechterhand, verlaat de club. Edwin Grünholz en Giovanni Franken zullen volgend seizoen als assistent-trainer fungeren. Keeperstrainer Hans Segers neemt afscheid en wordt vervangen door Raymond Mulder.

Verder meldt ADO dat Academy Director Albert van der Dussen op interim-basis aan de slag is gegaan met de technische dossiers die momenteel op tafel liggen.

Door de onzekerheid over de nieuwe eigenaar is er verder nog veel onduidelijk bij ADO Den Haag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer ADO Den Haag
Meer over ADO Den Haag
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.