ADO Den Haag neemt razendsnel afscheid van zorgenkind Morrison

Reacties

Nog geen vier maanden na zijn verrassende komst is voormalig supertalent Ravel Morrison (27) alweer vertrokken bij ADO Den Haag. De club maakt middels een kort statement bekend dat het contract van het Engelse zorgenkind is verscheurd.

ADO Den Haag neemt razendsnel afscheid van zorgenkind Morrison
© Pro Shots

Eind september streek Morrison plotseling neer bij ADO, in de hoop daar het voetbalgeluk te hervinden. De nu 27-jarige middenvelder gold in het verleden als toptalent. Hij speelde bij onder meer Manchester United (onder Sir Alex Ferguson gold hij als een pareltje uit de opleiding) en West Ham United, later kwam hij uit voor clubs als Birmingham City, Queens Park Rangers en Cardiff City. Later in zijn carrière trok de rechtspoot nog naar Italië (Lazio), Mexico (Atlas Guadalajara) en Zweden (Östersunds), voordat hij een comeback maakte in Engeland.

Zoals bij vrijwel alle andere clubs slaagde hij ook bij Sheffield United niet. In een zoveelste poging om zijn carrière nieuw leven in te blazen, streek hij drieënhalve maand geleden dus neer in Den Haag. Hij begon sindsdien één keer in de basis in de Eredivisie en hij viel drie keer in, wat in totaal neerkwam op 131 speelminuten. Nu is Morrison (die twee interlands speelde voor Jamaica) alweer gevlogen. De reden is niet bekendgemaakt, ADO meldt enkel dat het contract 'in onderling overleg' is ontbonden.

Daarmee gaat de renovatie in de Hofstad door. Aleksandar Rankovic (die als trainer aan het seizoen begon) werd vanwege de slechte resultaten eerder al ontslagen en opgevolgd door Ruud Brood, waarna er routiniers als Gianni Zuiverloon, Marko Vejinovic en Daryl Janmaat werden binnengehaald. Dit alles in een poging om ADO voor de Eredivisie te behouden. De club staat nu voorlaatste met zeven punten.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.