Actief Roda JC denkt ook aan Hoesen

Reacties

Roda JC Kerkrade trok deze maand al zeven nieuwe spelers aan, maar is nog niet uitgewinkeld. De Limburgers zoeken een spits en denken daarbij aan Danny Hoesen.

Actief Roda JC denkt ook aan Hoesen

De 25-jarige Hoesen pendelde bij FC Groningen tijdens de eerste seizoenshelft tussen bank en basis. Door de komst van Alexander Sørloth heeft hij inmiddels weinig uitzicht meer op een plek bij de eerste elf.

Roda JC kan Hoesen wellicht wel een basisplaats bieden. Behalve de aanvaller van Groningen staan ook Mike van Duinen (Fortuna Düsseldorf) en de door Ajax aan Willem II verhuurde Richairo Zivkovic op het lijstje van de club uit Kerkrade.

Met een dertiende plaats doet Roda het dit seizoen niet onverdienstelijk. De promovendus is echter wel de minst scorende ploeg van de Eredivisie, met slechts vijftien doelpunten in negentien wedstrijden. Een nieuwe spits moet dat probleem oplossen en bovendien de blessuregevoeligheid van Tomi Juric opvangen. Roda versterkte zich deze maand al met Jordy Buijs, Rydell Poepon, Ugur Inceman, Kristoffer Peterson, Marcos Gullón, Georgi Zhukov en Martin Milec.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.