Actief NEC haalt Messaoud weg uit Liechtenstein

Reacties

Behalve Jordan Larsson heeft NEC nog een nieuwe speler voor de tweede seizoenshelft. Ali Messaoud wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van FC Vaduz.

Actief NEC haalt Messaoud weg uit Liechtenstein

De 25-jarige middenvelder, die ook op de flanken uit de voeten kan, is afkomstig uit de jeugdopleiding van AZ. In 2013 stapte hij vanuit Alkmaar over naar Willem II. Twee jaar later eindigde ook zijn tijd daar en vertrok hij transfervrij naar Vaduz.

Dit seizoen maakte Messaoud namens de club uit Liechtenstein, die actief is in de Zwitserse competitie, in maar vier competitieduels zijn opwachting. In de eerste drie duels was hij van de partij, daarin scoorde hij één keer. Vervolgens belandde hij evenwel op het tweede plan en mocht hij alleen eind november tegen Lugano nog even invallen.

Ook in de voorronde van de Europa League mocht hij twee keer meedoen, maar werd zijn ploeg uiteindelijk uitgeschakeld door FC Midtjylland. In de eerste ronde was Messaoud nog trefzeker tegen Sileks Kratovo.

Technisch manager Edwin de Kruijff is verguld met het aantrekken van de middenvelder, die in Liechtenstein nog een contract tot medio 2018 had. 'Ali is een nummer 10 met een groot loopvermogen en goede techniek. Een creatieve speler die zijn meerwaarde zal gaan hebben voor de selectie. We zijn blij dat hij bij ons komt tot het einde van het seizoen', vertelt hij op de clubwebsite. Messaoud reist samen met Larsson, die in Nijmegen voor meer goals moeten gaan zorgen, mee naar Spanje voor het trainingskamp.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.