Achterhaalde Daei houdt woord met feliciteren Ronaldo

Reacties

Cristiano Ronaldo heeft woensdag de felicitaties gekregen van Ali Daei, de Iraanse topschutter in ruste die zijn wereldrecord zag worden geëvenaard door de Portugees.

Achterhaalde Daei houdt woord met feliciteren Ronaldo
© Pro Shots
Portugal
Portugal
2 - 2
Frankrijk
Frankrijk

Daei had al eerder gezegd te beseffen dat zijn wereldrecord interlanddoelpunten binnen afzienbare tijd zou sneuvelen door Ronaldo. Het zou een eer zijn, zo stelde de Iraanse oud-international in november. 'Ik zou hem direct feliciteren.'

Het duurde zeven maanden totdat Ronaldo het record van Daei daadwerkelijk evenaarde. De gewezen Iraanse spits stuurde direct zijn felicitaties naar de Portugees, die met zijn twee goals tegen Frankrijk op gelijke hoogte kwam.

'Hij is nog een doelpunt verwijderd van het breken van het record. Ik ben vereerd dat deze prestatie in handen komt van Ronaldo, een groots kampioen die begaan is met het leven en die een inspiratie is voor en een impact heeft op de hele wereld.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.