Achahbar keert terug bij NEC voor nieuwe promotiejacht

Reacties

Anass Achahbar wordt door PEC Zwolle opnieuw voor een seizoen verhuurd aan NEC Nijmegen. De 24-jarige aanvaller sluit direct aan bij de club waar hij vorig seizoen al vijftien keer trefzeker was op het tweede niveau.

Achahbar keert terug bij NEC voor nieuwe promotiejacht

Bij de eerste training zondag onder de nieuwe coach Jack de Gier is de huurling al van de partij. Achahbar is uit op revanche na het vorige seizoen waarin NEC onder de inmiddels vertrokken trainer Pepijn Lijnders promotie net misliep. 'Vorig seizoen ben ik hier naartoe gekomen met als doel om NEC terug te brengen naar de Eredivisie. Dat is niet gelukt, dus die missie wil ik in het komende seizoen afmaken.'

Bij PEC Zwolle staat Achahbar nog tot medio 2020 onder contract. De voormalige jeugdinternational verliet in 2016 Feyenoord voor de middenmoter en speelde in de praktijk maar één seizoen bij PEC Zwolle, dat hem vorige zomer dus al naar NEC liet gaan.

Freire
Naast Achahbar vertrekt ook Nicolás Freire bij de ploeg van trainer John van 't Schip. De huurovereenkomst met de 24-jarige Argentijnse verdediger is ontbonden, zo maakt de club bekend. Hij speelde achttien Eredivisie-wedstrijden voor PEC Zwolle.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.