AC Milan rekent op El Shaarawy voor bezoek aan Ajax

AC Milan kan in het Champions League-duel met Ajax van volgende week dinsdag weer beschikken over Stephan El Shaarawy. De aanvaller is bijna hersteld van een dijbeenblessure.

AC Milan rekent op El Shaarawy voor bezoek aan Ajax

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. El Shaarawy raakte elf dagen geleden geblesseerd en miste daardoor de duels met Torino, Celtic en Napoli. Milan won de Champions League-wedstrijd tegen Celtic, maar hield aan de confrontaties met Torino (2-2) en Napoli (1-2) maar één punt over, waardoor het na vier duels elfde staat in de Serie A.

De naderende rentree van El Shaarawy is in dat licht bijzonder goed nieuws voor Milan. De Rossoneri moeten het de komende drie competitiewedstrijden namelijk stellen zonder Mario Balotelli. De spits moet een schorsing uitzitten naar aanleiding van de rode kaart die hij na het verlies tegen Napoli kreeg.

AC Milan hoopt dat El Shaarawy zaterdag thuis tegen Sampdoria alweer van de partij is. Het bezoek aan Ajax van dinsdag 1 oktober acht de medische staf van Milan zeker haalbaar. Milan hoopt in Amsterdam ook weer te kunnen beschikken over de geblesseerden Mattia De Sciglio en Riccardo Montolivo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen