AC Milan laat Seedorf in onzekerheid

Reacties

Clarence Seedorf weet een week na zijn vermeende ontslag bij AC Milan nog altijd niet waar hij aan toe is. Zowel clubeigenaar Silvio Berlusconi als vice-voorzitter Adriano Galliani liet niets van zich horen.

AC Milan laat Seedorf in onzekerheid

Precies een week geleden bracht La Gazzetta dello Sport naar buiten dat Seedorf was ontslagen. Een officiële bevestiging van Milan werd spoedig verwacht, maar het bleef sindsdien stil vanaf de kant van de club. Berlusconi en Galliani namen niet eens de moeite Seedorf te informeren over zijn positie of (gebrek aan) toekomstperspectief.

Berlusconi liet zich vandaag wel horen in Italiaanse media. Hij liet weten dat er 'op korte termijn' een topdelegatie van Milan bijeen zal komen om over de ontstane situatie te praten. Ook liet hij zich ontvallen dat hij nog altijd rekent op een trainerswissel. De soap rondom de positie van Seedorf neemt daarmee steeds merkwaardigere vormen aan.

Milan ziet in Filippo Inzaghi de ideale opvolger van Seedorf, die in januari nog een contract voor tweeënhalf jaar kreeg. De ex-spits van onder meer Milan en Juventus deed al ervaring op bij het primavera-elftal (de beloften) van Milan. Superpippo verklaarde eind vorige week dat hij nog niet gepolst was voor de functie van Seedorf. Wel stelde hij open te staan voor een promotie.

Heb jij een voorspellende gave en ken jij de afloop van het WK in Brazilië? Doe dan nu mee aan de VI WK-poule en win fraaie prijzen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.