Absentie Strootman geeft Engelaar kans op afscheidsduel

Kevin Strootman zit zondagmiddag niet in de selectie van PSV voor de uitwedstrijd tegen FC Twente. De middenvelder heeft te kampen met fysieke malheur. Zodoende komt er in de spelersgroep een plaatsje vrij voor Orlando Engelaar.

Absentie Strootman geeft Engelaar kans op afscheidsduel

Voor Engelaar geldt het duel met de Tukkers als een afscheidswedstrijd, aangezien hij de Eindhovenaren na dit seizoen definitief verlaat. Een basisplaats krijgt de dit seizoen uit de gratie geraakte Engelaar niet, aangezien trainer Dick Advocaat voor Oscar Hiljemark kiest. Georginio Wijnaldum neemt de plaats in van de geschorste Jeremain Lens.

Bij FC Twente staat Sander Boschker onder de lat. De oudgediende (42) is weer hersteld van zijn blessure en mag, doordat Nikolay Mihaylov nog altijd niet helemaal fit is, vanaf het eerste fluitsignaal spelen.

PSV verloor donderdagavond de KNVB-bekerfinale van AZ (2-1). De ploeg is al wel zeker van de tweede plaats, aangezien het verschil in doelsaldo met Feyenoord ruim in het voordeel van de Eindhovenaren is (+37).

Opstelling FC Twente:Boschker; Rosales, Bengtsson, Bjelland, Braafheid; Fer, Gutiérrez, Janssen; Tadic, Castaignos en Chadli.

Opstelling PSV:Waterman; Willems, Bouma, Marcelo, Hutchinson; Van Bommel, Strootman, Hiljemark; Mertens, Locadia en Wijnaldum.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen