Aanvoerder Telgenkamp blijft FC Emmen trouw

Reacties

Dennis Telgenkamp verdedigt ook in de Eredivisie het doel van FC Emmen. De 31-jarige doelman en aanvoerder heeft zijn contract met één jaar verlengd.

Aanvoerder Telgenkamp blijft FC Emmen trouw

Telgenkamp was sinds zijn komst in 2015 van Heracles Almelo eerste keus onder de lat van Emmen, maar het was onzeker of dat ook komend seizoen het geval zou zijn. Nu is de voormalig speler van FC Twente en SC Cambuur ingegaan op de aanbieding om zijn aflopende verbintenis te verlengen.

De club van trainer Dick Lukkien hoeft in aanloop naar de eerste training van het nieuwe seizoen van aanstaande woensdag zo niet op zoek naar een nieuwe keeper, maar wil nog wel een aanvaller toevoegen aan de selectie. Er was interesse voor Sam Lammers, maar die koos voor SC Heerenveen.

'En we zijn rond aan het kijken voor het middenveld en de verdediging, maar een spits heeft prioriteit', aldus directeur Ben Haverkort onlangs tegen VI. Emmen versterkte zich tot dusver met Caner Cavlan, Jason Bourdouxhe, Wouter Marinus en Luciano Slagveer.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.