Aanvoerder Holtby onzeker voor duel met Jong Oranje

Jong Duitsland moet het donderdagavond in de eerste groepswedstrijd van het EK onder-21 tegen Jong Oranje wellicht stellen zonder Lewis Holtby. De 22-jarige aanvoerder van Die Mannschaft trainde dinsdag niet mee door een hamstringblessure.

Aanvoerder Holtby onzeker voor duel met Jong Oranje

Holtby heeft de klachten in zijn rechterdijbeenspier overgehouden aan een oefentrip naar de Bahama's met zijn club Tottenham Hotspur. Door die reis miste hij sowieso al een groot deel van de voorbereiding van de selectie van bondscoach Rainer Adrion.

Woensdagavond werkt Duitsland de laatste training af in het HaMoshava-Stadion in Petach Tikva, waar donderdagavond om 20.30 Nederlandse tijd ook wordt afgetrapt. Dan zal duidelijk worden of Holtby de kraker tegen het keurkorps van Cor Pot haalt.

Net als Holtby konden ook middenvelder Sebastian Rode en verdediger Sead Kolasinac dinsdag niet meetrainen. Rode kampte met een voetblessure, terwijl Kolasinac last had van zijn linkerknie. De verwachting is dat zij woensdag wel weer van de partij zijn tijdens de afsluitende oefensessie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen