Aangeslagen Dost verlaat Oranje-training met knieklachten

Reacties

Bas Dost is vrijdagmiddag geblesseerd uitgevallen tijdens de training van het Nederlands elftal. De spits verstapte zich tijdens de afsluitende partij en greep direct naar zijn knie.

Aangeslagen Dost verlaat Oranje-training met knieklachten

Na een onschuldig duel ging de aanvalsleider van Sporting Lissabon direct naar het gras. Vervolgens ging hij met de fysiotherapeut richting de kleedkamer. Het is nog onduidelijk hoe ernstig de kwetsuur van Dost is en of de interland tegen Wit-Rusland (komende zaterdag, aftrap 20.45 uur) in gevaar komt. Dost trainde donderdag niet mee wegens een voetblessure. De spits werd toen aan de kant gehouden om te zorgen dat hij voor zaterdag in ieder geval fit genoeg zou zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de vermoedelijke basisopstelling van het Nederlands elftal voor het duel met Wit-Rusland was er geen plaats voor Dost. Verwacht wordt dat de in goede vorm stekende Vincent Janssen start in de cruciale interland. Oranje heeft naast de drie punten ook veel doelpunten nodig in de strijd om de tweede plek in de kwalificatiegroep.

Vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal in Borisov tegen Wit-Rusland.
Vermoedelijke opstelling van het Nederlands elftal in Borisov tegen Wit-Rusland.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.