'Voeding nu echt belangrijk bij PSV: tijd van kroketten en loempia's voorbij'

De elfde aflevering van Skiete Willy, opgenomen op 11 november om 11.11 uur, staat natuurlijk in het teken van carnaval. PSV-cultheld Björn van der Doelen en clubwatcher Marco Timmer krijgen gezelschap van Paul van Kemenade. Hij is uitbater van eetcafé De Verlenging in het Philips Stadion en verzorgt onder meer het eten van de spelers en de staf van PSV. En daarin is veel veranderd.

Er is de afgelopen tijd in Eindhoven een omslag gemaakt op het gebied van voeding. 'De laatste jaren heeft het een boost gekregen. Voeding is een belangrijk onderdeel geworden op De Herdgang. Dat kun je niet meer wegwuiven. De tijden van de kroketten en loempia's is voorbij. Er wordt serieus naar gekeken', zegt Van Kemenade.

De potjes op tafel die voor boter bedoeld waren, waren vroeger gevuld met mayonaise. 'Er was geen trainer die het wist. Maar daar hebben we ook prijzen mee gewonnen. Het wil niet zeggen dat het met elkaar te maken heeft.'

Beluister heel de podcast via:
Apple
Google

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.