Machtigingen

Machtigingen 

Voetbal International werkt samen met Buckaroo om alle betalingen betreffende de abonnementen te verwerken. Ook de automatische incasso-opdrachten van je abonnement worden namens VI door Buckaroo naar je eigen bank gestuurd. Hierdoor kan het zijn dat je ook de naam van Buckaroo op je bankafschrift terug zult zien.

Afhankelijk van het type lidmaatschap dat je kiest (weekblad inclusief VI PRO of VI PRO) gebruiken we twee manieren van automatische incasso.

1 cent incassomachtiging
Indien je hebt gekozen voor VI PRO zal je hierna een scherm van Buckaroo zien en gevraagd worden om een iDeal betaling van 1 cent te voldoen. Met deze iDeal betaling machtig je ons voor het maandelijks incasseren van de abonnementsgelden van de bankrekening waarmee je de iDeal betaling voldoet.
 

Digitale incassomachtiging
Indien je een abonnement hebt gekozen op het weekblad inclusief VI PRO zal je hierna het vertrouwde inlogscherm zien van je eigen bank. Je kunt inloggen zoals je gewend bent en daarna zal je bank het vastleggen van de machtiging samen met je doen. Voor mobiele bezoekers: houd er rekening mee dat je dit niet kan regelen via de app van je eigen bank aangezien banken hier (nog) geen ondersteuning voor bieden. Met de digitale incassomachtiging kun je onze machtiging na goedkeuring ook altijd in je eigen bankomgeving terugzien en beheren.
 

In beide gevallen kom je na een geslaagde transactie weer terug op de website van Voetbal International en start je lidmaatschap direct. 

Hulp nodig?

Voor overige vragen kun je terecht bij onze veelgestelde vragen, of je kunt onze klantenservice telefonisch bereiken:

(088) 004 2222