Portugal

Chaves - Vitória Guimarães

De Primeira Liga-wedstrijd tussen Chaves en Vitória Guimarães zondag eindigde met een 1-2 winst voor de uitploeg in het Estádio Municipal Eng. Manuel Branco Teixeira. De doelpuntenmakers van Vitória Guimarães waren Ferreira da Silva en Maia da Silva. De score werd in de 20ste minuut geopend door Vitória Guimarães na een doelpunt van Ferreira da Silva, met een assist van Bruno Miguel Boialvo Gaspar. Héctor Hernández bracht in de 23ste minuut Chaves op gelijke hoogte, op aangeven van Bernardo Martins de Sousa. Daarna werd er lange tijd niet gescoord. Met nog bijna een half uur te gaan verzekerde Maia da Silva de overwinning. Het was de vierde wedstrijd zonder overwinning op rij voor Chaves. Chaves heeft in de laatste vijf wedstrijden één overwinning behaald, twee keer gelijkgespeeld en twee keer verloren, terwijl Vitória Guimarães drie overwinningen, één gelijkspel en één nederlaag heeft. Dit was de vijfde nederlaag met één doelpunt verschil van Chaves dit seizoen. Dit was ook de tiende overwinning van Vitória Guimarães met één doelpunt verschil. In de volgende wedstrijd, op zaterdag 30 maart om 1.00 uur, speelt Chaves bij Benfica. Vitória Guimarães speelt dan thuis tegen Moreirense in het Estádio Dom Afonso Henriques.