'Zou mooi zijn als Ajax Sisto kan inlijven'

Reacties

Pione Sisto wordt door meer clubs dan alleen Ajax begeerd. De Deense jeugdinternational zou volgens bondscoach Morten Olsen zeker passen bij de Amsterdamse club.

'Zou mooi zijn als Ajax Sisto kan inlijven'

De in Soedan geboren Sisto heeft over belangstelling geen klagen. Maar vooralsnog is niet duidelijk waar de toekomst van de Deense belofte ligt, behalve dat die niet meer bij FC Midtjylland is. De vleugelaanvaller, die ook op het middenveld uit de voeten kan, vertrekt ondanks een doorlopend contract bij de Deense kampioen.

Hoewel zijn zaakwaarnemer Jonas Ankeren eerder deze week tegenover Voetbal International (nog) niet wilde uitweiden over de toekomst van Sisto, zou volgens de Deense bondscoach en voormalig Ajax-trainer Morten Olsen de Eredivisie passen in de ontwikkeling van de belofte.

'Het is na de Deense competitie een logische volgende stap. En de manier waarop Ajax voetbalt, past bij hem', zegt Olsen in De Telegraaf. 'Hij past in het moderne voetbal, is een technisch goede voetballer, heeft scorend vermogen, maar kan ook de steekpass geven. Het zou mooi zijn als Ajax hem kan inlijven. Maar er is logischerwijs heel veel interesse...'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.