'Zlatan kan komend weekend spelen door hoger beroep PSG'

Reacties

De schorsing van Zlatan Ibrahimovic wordt waarschijnlijk opgeschort. Zijn club Paris Saint-Germain gaat volgens Franse media in hoger beroep, waardoor de aanvaller komend weekend gewoon in actie kan komen in de Ligue 1.

'Zlatan kan komend weekend spelen door hoger beroep PSG'

De Franse tuchtcommissie schorste de Zweedse vedette onlangs voor vier duels naar aanleiding van zijn uitlatingen over de arbitrage in Frankrijk. 'In de vijftien jaar dat ik voetbal, heb ik nog nooit zo'n slechte scheids gezien. Dit schijtland verdient geen club als Paris Saint-Germain in zijn competitie', foeterde hij na de 3-2 nederlaag tegen Girondins Bordeaux.

Ondanks excuses kreeg Ibrahimovic alsnog vier duels aan zijn broek. In de finale van de Coupe de la Ligue tegen Bastia (4-0 winst) mocht hij nog wel meedoen, hij scoorde zelfs twee keer, maar de competitieduels met Olympique Nice, Lille, Metz en FC Nantes zou hij moeten missen. Tegen eerstgenoemde tegenstander kan hij komende zaterdag waarschijnlijk tóch meedoen.

PSG gaat bij de Franse overkoepelende sportbond CNOSF namelijk in beroep tegen de omvang van de straf, zo melden Franse media. In afwachting van een nieuwe uitspraak mag Ibracadabra gewoon spelen. Dat geldt overigens niet voor het heenduel in de kwartfinale van de Champions League, woensdagavond thuis tegen Barcelona. In de vorige ronde tegen Chelsea kreeg Zlatan een rode kaart van scheidsrechter Björn Kuipers, waardoor hij voor de eerste wedstrijd geschorst is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.