'Ziyech zal niet voor het grote geld kiezen'

Reacties

FC Twente is niet negatief verrast door de vertrekwens van Hakim Ziyech. Na de afgang tegen SC Heerenveen in de eigen Grolsch Veste (1-4) liet de beste speler van de ploeg weten weg te willen bij de club.

'Ziyech zal niet voor het grote geld kiezen'

'De commotie door die uitspraak verbaasde ons meer', aldus technisch manager Ted van Leeuwen. 'Het had van de zomer al kunnen gebeuren. Hakim is een open jongen, no big deal voor ons.' De 22-jarige Ziyech heeft bij Twente een contract tot medio 2018. De club is zelf eigenaar van de transferrechten van de speler en kan op zich vragen wat het wil. Naar verluidt mag hij weg voor een bedrag dat tussen de vijf en zes miljoen euro ligt.

Van Leeuwen wil daar niet op ingaan. 'Het gaat erom wat de juiste club is voor Hakim en wat het juiste bod is. Tot nu toe heeft zich niemand voor hem gemeld. Hakim is een ambitieuze jongen, hij zal niet voor het grote geld kiezen. Het is ook maar de vraag of het tot een wintertransfer komt. Tijdens deze window zie je veel reparatieaankopen bij clubs. Het is de vraag of de ambities van Hakim hierin passen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.