Ziyech staat open voor vertrek bij FC Twente

Reacties

Hakim Ziyech is dit seizoen een van de weinige lichtpuntjes bij het dolende FC Twente, maar of de Tukkers nog lang van hem kunnen genieten valt te bezien.

Ziyech staat open voor vertrek bij FC Twente

Direct na de 4-1 thuisnederlaag ('we hebben met zijn allen gefaald') tegen SC Heerenveen zinspeelde Ziyech openlijk op een vertrek bij FC Twente, dat onderin de Eredivisie bivakkeert na drie nederlagen op rij.

'Ik sta er open voor', antwoordde hij toen hij gevraagd werd naar een mogelijke wintertransfer. 'Als er een bod komt waar de club geen nee tegen zegt, zal ik vertrekken', vervolgde de ex-speler van SC Heerenveen tegen FOX Sports.

Ziyech is dit seizoen allesbepalend bij FC Twente. De Marokkaanse international was bij elf van de dertien competitiegoals betrokken. Hij kwam medio 2014 over uit Friesland.

Gifbeker
De kersverse international van Marokko maakte zaterdagavond het enige doelpunt van Twente, maar miste ook een penalty bij een 1-0 achterstand. 'Dat zit dan ook tegen. De gifbeker moet helemaal leeg', zei zijn trainer René Hake tegenover de NOS.

'We zitten in de hoek waar de klappen vallen en die lijken iedere week harder aan te komen', vervolgde de oefenmeester zijn verhaal. 'Je ziet de energie daardoor langzaam uit de ploeg sluipen. Maar goed, we maken zelf de fouten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.