Zieke Rutten denkt uiterlijk donderdag werk te hervatten

Fred Rutten maakt zich op voor zijn terugkeer bij Vitesse. De trainer heeft laten weten uiterlijk donderdag zijn werkzaamheden weer op te pakken.

Zieke Rutten denkt uiterlijk donderdag werk te hervatten

Rutten heeft contact gezocht met zijn assistenten Stanley Menzo en Patrick Greveraars met de mededeling dat hij dinsdag of anders uiterlijk donderdag weer op het trainingsveld van Vitesse zal verschijnen.

De terugkeer op het veld volgt op een hectisch weekje met Rutten in het middelpunt. De trainer meldde zich vrijdag ziek. Dat gebeurde een dag nadat hij zich kritisch had uitgelaten over de clubleiding. Vooral het gebrek aan daadkracht op de transfermarkt zat hem dwars. Rutten liet de Gelderse derby met NEC over aan zijn assistent Stanley Menzo.

De ochtend na de verloren wedstrijd in Nijmegen was er een onderhoud van Rutten met algemeen directeur Erwin Kasakowski. Maar daarbij is niet alles uitgesproken. Er moet nog een gesprek volgen om de plooien glad te strijken. Wel laat de Arnhemse club via een woordvoerder weten dat er altijd gezegd is dat men hoopte op een voorspoedig herstel en een snelle terugkeer op het trainingsveld van Rutten.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen