Clubleiding Vitesse ontkracht geruchten: 'Rutten is ziek'

De clubleiding van Vitesse heeft de speculaties rondom de positie van trainer Fred Rutten verwezen naar de prullenbak. De oefenmeester is volgens de Arnhemmers ziek.

Clubleiding Vitesse ontkracht geruchten: 'Rutten is ziek'

Waar eerder werd gemeld dat de vrijdagtraining was geschrapt, heeft Vitesse aangegeven dat enkel de spelers die donderdagavond minuten hebben gemaakt tegen Ajax (0-4 verlies) vrij hebben gekregen. De wisselspelers trainen onder leiding van assistent-trainer Stanley Menzo.

Tevens zal het persmoment van de Arnhemmers in de aanloop naar het competitieduel met NEC gewoon doorgaan. Menzo zal ook daar de honneurs waarnemen. Eerder op de vrijdagochtend stond er nog geen perspraatje op de planning en was de onduidelijkheid des te groter.

De geruchten over een mogelijk vertrek werden gevoed nadat Rutten donderdagavond zeer kritisch was richting de clubleiding van Vitesse. 'Dat er niemand bijkomt, is zeker teleurstellend. Ik voel me niet serieus genomen door de clubleiding.' Rutten ging ook niet met de spelersbus terug naar Arnhem, maar koos ervoor op eigen gelegenheid te reizen.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen