Zidane mist licht geblesseerde Bale tegen Villarreal

Reacties

Real Madrid kan in het lastige thuisduel met Villarreal woensdagavond (aftrap 22.00 uur) niet beschikken over Gareth Bale. De halvefinalewedstrijd tegen Manchester City in de Champions League op 26 april komt normaal gesproken niet in gevaar voor de Welshman.

Zidane mist licht geblesseerde Bale tegen Villarreal

Trainer Zinedine Zidane meldde dinsdagmiddag op zijn persconferentie dat Bale een lichte blessure heeft en niet inzetbaar is tegen de Spaanse nummer vier. Wat voor blessure Bale precies aan de kant houdt, weet de Fransman niet. 'Ik ben niet van de medische staf', aldus de 43-jarige Zidane.

Eerder dit seizoen verloor De Koninklijke met 1-0 van Villarreal. Nieuw puntenverlies kan Real zich woensdag niet veroorloven in de jacht op Barcelona en Atlético Madrid. 'Ik kan me voorstellen dat Atlético Madrid en Barcelona al de resterende duels winnen en dan staan wij met lege handen', weet de Fransman, die met zijn ploeg één punt achter de twee andere Spaanse grootmachten staat.

Dankzij drie nederlagen van Barcelona is Real Madrid plosteling weer helemaal in de race voor de Spaanse titel. 'We staan er zowel in de competitie als in de Champions League goed voor, maar we hebben nog helemaal niets gewonnen. De spelers zien dat ook in', aldus Zidane. Atlético speelt woensdag een uitwedstrijd tegen Athletic de Bilbao, Barcelona gaat op bezoek bij Deportivo La Coruña.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.