Real in verlegenheid door gelekte transfersom Bale

Reacties

Wie is nou eigenlijk de duurste voetballer ter wereld? Real Madrid beweert bij hoog en laag dat het Cristiano Ronaldo is, maar is in verlegenheid gebracht door de website Football Leaks.

Real in verlegenheid door gelekte transfersom Bale

Het blog dat ook regelmatig documenten publiceerde over de deal tussen FC Twente en Doyen, lekt nu ook gegevens over de transfer van Gareth Bale van Tottenham Hotspur naar Real Madrid. Daaruit blijkt dat Real in termijnen het bedrag van 100.759.418 euro heeft overgemaakt naar de Londense club. Het document doet Bales bijnaam - Man van Honderd Miljoen - recht aan, maar is voor Real Madrid erg vervelend.

De Koninklijke beweerde tot op de dag van vandaag dat Bale namelijk 91 miljoen euro heeft gekost. Spaanse media melden al tijden dat Real dat standpunt heeft ingenomen om Cristiano Ronaldo (die voor 93 miljoen euro overkwam van Manchester United) tevreden te houden. Een Engelse journalist die onlangs Bale interviewde namens de BBC, mocht hem van Real Madrid niet vragen naar zijn prijskaartje 'omdat Ronaldo het vervelend vindt om daarover te lezen.'

Jonathan Barnett, zaakwaarnemer van Bale, is woedend over het lek. 'Ik wil dat er een onderzoek wordt ingesteld. Het is een schande dat deze documenten openbaar zijn geworden. Dat is respectloos richting beide clubs en de speler in kwestie', zei hij tegen The Telegraph.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.