Xavi klaar voor bekerkraker tegen Atlético Madrid

Reacties

Xavi is woensdagavond inzetbaar voor de kraker tegen Atlético Madrid. De ervaren middenvelder van Barcelona miste de laatste vier duels, maar is in de kwartfinale van het toernooi om de Copa Del Rey weer van de partij.

Xavi klaar voor bekerkraker tegen Atlético Madrid

'Xavi heeft ook vandaag weer mee kunnen trainen met de groep', aldus trainer Luis Enrique tijdens de persconferentie. 'Hij is nog niet honderd procent fit verklaard door de medische staf, maar ik weet zeker dat dat morgen wel het geval is.'

Xavi hervatte vorige week vrijdag al de groepstraining bij Barcelona, maar Luis Enrique hield hem afgelopen zondag nog wel buiten de wedstrijdselectie voor het competitieduel met Deportivo La Coruña (4-0 overwinning).

De 34-jarige middenvelder kampte met een kuitblessure en moest om die reden ook al verstek laten gaan tijdens de dubbele bekerconfrontatie tegen Elche (5-0 en 4-0 overwinning) en de topper in de Primera División tegen Atlético Madrid (3-1 zege).

Woensdagavond wacht voor Barcelona de eerste confrontatie in het Spaanse bekertoernooi tegen Atlético Madrid in Camp Nou. Een week later staat de return op het programma in Madrid.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.