Xavi twijfelgeval voor Spaanse topper

Reacties

Barcelona moet het zondag in de Spaanse topper tegen Atlético Madrid mogelijk stellen zonder aanvoerder Xavi. De 34-jarige middenvelder kampt met een kuitblessure en ontbreekt donderdagavond tegen Elche.

Xavi twijfelgeval voor Spaanse topper

Trainer Luis Enrique neemt Andrés Iniesta op in de wedstrijdselectie als vervanger van Xavi voor het bekerduel met Elche, de ploeg van voormalig FC Dordrecht-aanvaller Garry Mendes Rodrigues.

De medische staf van de Catalanen laat weten dat Xavi een kuitblessure heeft opgelopen en dat zijn meespelen in de kraker tegen Atlético Madrid hoogst onzeker is. Het betekent opnieuw een tegenvaller voor trainer Luis Enrique. De Spaanse coach is het kalenderjaar 2015 teleurstellend begonnen met een nederlaag tegen Real Sociedad (1-0), maar vooral zijn slechte verstandhouding met vedette Lionel Messi houdt de gemoederen bezig.

Barcelona staat na zeventien speelronden op de tweede plaats in de Spaanse comptitie en heeft net als Atlético 38 punten. Koploper Real Madrid heeft één punt meer, maar speelde een wedstrijd minder.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.