Wouters: 'Kunnen er een heel goed seizoen van maken'

FC Twente mag dan voor de buitenwacht de favoriet zijn voor de winst van de play-offs, FC Utrecht-trainer Jan Wouters ziet zijn ploeg allerminst als underdog.

Wouters: 'Kunnen er een heel goed seizoen van maken'

Wouters beseft dat FC Utrecht donderdag in Enschede met FC Twente een ploeg in vorm treft. 'Het is een goed collectief met individuele kwaliteiten. Met name Dusan Tadic en Nacer Chadli springen er voor mij uit als spelers waarvan altijd dreiging uitgaat', zegt de trainer op de website van FC Utrecht.

Maar daarmee wil hij allerminst zeggen dat FC Utrecht de underdog is in de finale van de play-offs om een Europees ticket. 'Het zullen wedstrijden worden op het scherpst van de snede, want FC Twente en FC Utrecht zijn aan elkaar gewaagd. De buitenwacht betitelt FC Twente misschien als de favoriet, maar ik denk dat wij niet voor niets vijfde zijn geworden in de competitie.' Twente eindigde als zesde.

Wouters ziet bij zijn ploeg de juiste beleving om de barrage een mooi einde te geven. 'Dit zijn de wedstrijden waarin de prijs gaat naar de beste ploeg. Iedereen is er van doordrongen dat we van een goed seizoen een heel goed seizoen kunnen maken.'

Wouters kan net als de laatste weken geen beroep doen op Bob Schepers (niet wedstrijdfit), Marcus Nilsson (niet wedstrijdfit), Leon de Kogel (lies), Yoshiaki Takagi (pols) en Adam Sarota (knie). Johan Mårtensson ontbreekt donderdagavond wegens een schorsing na zijn tweede gele kaart in de play-offs.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen