Invaller Chadli rekent tegen Utrecht weer op basisplaats

Nacer Chadli begon zondag in de return van de play-offs tegen FC Groningen (3-2) op de bank bij FC Twente, maar verwacht dat hij donderdag in de eerste van twee finaleduels tegen FC Utrecht weer in de basis kan starten.

Invaller Chadli rekent tegen Utrecht weer op basisplaats

'Ik was niet fit genoeg om een uur te spelen en dan moet je niet aan een wedstrijd beginnen', verklaarde Chadli tegenover Eredivisie Live. 'Het was niet een specifieke blessure, maar meer een kwestie van overal pijntjes. In overleg met de medische staf is besloten dat ik op de bank zou starten', aldus de Belgische aanvaller van de Tukkers.

Chadli moest eerder dit seizoen al twaalf competitiewedstrijden aan zich voorbij laten gaan door verschillende blessures, maar denkt dat dit tegen Utrecht niet het geval is. 'Mijn invalbeurt is goed verlopen. Ik heb geen reactie. Ik ga er vanuit dat ik er donderdag bij kan zijn', besluit de 23-jarige rechtspoot, die in de slotfase zijn klasse toonde door met een sierlijk schot de eindstand op het scorebord te zetten.

Met Chadli dus hoogstwaarschijnlijk als basisspeler kan Twente donderdag en zondag tegen Utrecht plaatsing voor de voorronden van de Europa League bewerkstelligen. Ook Douglas is hoogstwaarschijnlijk weer van de partij. De Braziliaan ontbrak zondagmiddag nog vanwege klachten aan zijn enkel.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen